Bezár
Étlap
Convoy City étterem
Belépés

Rendezvények

 

A panzió területén egy 200m2 exluzív rendezvénysátort üzemeltetünk,ami közvetlenül kapcsolódik 60 fős kerti létesítményünkhöz.


Ezt a rendezvényhelyszínünket ajánljuk az üzleti szférának, mivel lehetőséget biztosít: meetingek, tanácskozások, termék-bemutatók, kiállítások, vásárok, fogadások, tájékoztatók, tanfolyamok, továbbképzések lebonyolítására.

De ajánljuk a családoknak,baráti csoportoknak is mivel kiválóan alkalmas: lakodalmak,évfordulók,név és születésnapok,keresztelők,ballagási partik, osztálytalálkozók,diplomaosztók stb lebonyolítására, megünnepelésére.

A sátrat körbeölelő, western filmek hangulatát idéző motelünk, az egyedik kialakítású házakkal, és kerttel olyan helyszínt biztosít a vendégeknek ami felejthetetlenné teszi azokat.

A közvetlen kapcsolódó szobák pedig a családiasságot és a kényelmességet is garantálni tudja.

Vendégeink ellátásának egyik érdekessége lehet,hogy igény esetén ételeinket szabadtéri főzőhelyünkön készítjük el, ahol kemencében, bográcsban sütünk főzünk, a grill asztalon pedig a könnyebb falatokat készítjük.

Foglalkozunk hidegtálak,szendvicsek készítésével.

Vállaljuk a kért rendezvény teljes körű megszervezését, és lebonyolítását, szükség esetén a szolgáltatást partyservice keretében külső helyszínen is biztosítjuk.

Amennyiben nagyobb létszámú rendezvényt szeretne 350 főig Szajolba, illetve szolnoki helyszínünkön is vállaljuk a rendezvény lebonyolítását. De az Ön által biztosított helyszínen is elvégezzük a szolgáltatást.

Várjuk szíves érdeklődését, legyen a vendégünk!

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.

Összes termék